قلعه نویی ملی پوشان را به خط کرد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + عکس سومین برد والیبالیست‌های ایرانی در عربستان نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی خیبر و تراکتور (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | رحمتی ترمز تراکتور را کشید عزیزی خادم گزینه مدیرعاملی استقلال شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی تاتنهام و منچستریونایتد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | هیجان بعد از دقیقه ۹۰ میلان و اینتر، سن سیرو را خریدند! وزیر ورزش و جوانان تاکید کرد؛ شانس بالای اراک برای میزبانی از دربی + ویدیو شمسایی: نیمه نهایی از فینال مهمتر است طیبی: آماده نیمه‌نهایی هستیم | نتیجه بازی با افغانستان یک اتفاق بود + فیلم برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی خراسان رضوی مهدی رحمتی از خیبر می‌رود؟ قهر باقری با پیروانی صحت دارد؟ برگزاری دیدار تراکتور - پرسپولیس در جام حذفی با حضور هواداران نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | صعودی که شیرین نبود بدشانسی در پرسپولیس، مصدومیت دوباره مارکو باکیچ شیراز در آستانه میزبانی دربی ۱۰۶ معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس تهران: مشهد می‌تواند میزبان دربی باشد رسانه‌های رسمی بی‌مسئولیت | دربی‌ای که از رسانه‌ها آغاز شد شروع امیدبخش اوسمار | پرسپولیس دوباره نفسِ حمله گرفت پخش زنده بازی فوتسال ایران و تاجیکستان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

نفرزاده: آذرباتری برنامه سه ساله دارد|با قهرمان آسیا در اولین گام رقابت می کنیم

  • کد خبر: ۸۵۰۸۷
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۳
نفرزاده: آذرباتری برنامه سه ساله دارد|با قهرمان آسیا در اولین گام رقابت می کنیم
سرمربی تیم والیبال آذرباتری ارومیه با تاکید بر میانگین سنی ۲۰ سال و دوماهه شاگردانش در لیگ برتر مردان ۱۴۰۰، گفت: جوان‌ترین تیم شرکت‌کننده در لیگ برتر هستیم و برنامه سه ساله داریم.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، فرهاد نفرزاده درحالی هدایت تیم والیبال آذرباتری ارومیه در فصل جدید لیگ برتر را برعهده گرفته است که در ارزیابی تیم‌های حاضر در این دوره از رقابت‌ها، تیمش را در دسته سوم قرار داده است.
سرمربی آذرباتری ارومیه در ارزیابی لیگ برتر سال جاری گفت: با شناختی که از سوابق تیم‌ها و نفرات جذب شده آن‌ها برای حضور در لیگ ۱۴۰۰ در دست هست، تیم‌های حاضر در فصل جدید لیگ برتر به سه دسته تقسیم می‌شوند. از نظر بنده ۶ تیم پیکان تهران، سپاهان اصفهان، شهداب یزد، شهرداری ارومیه، فولاد سیرجان و هراز آمل در دسته نخست قرار می‌گیرند. چهار تیم سایپا، شهرداری ورامین، شهرداری گنبد و هورسان رامسر در گروه دوم و چهار تیم آذرباتری ارومیه، مس رفسنجان، پاس گرگان و راه‌یاب ملل مریوان در گروه سوم قرار می‌گیرند.
وی درباره اهداف تیم آذرباتری در این دوره از رقابت‌ها، گفت: امسال جوان‌ترین تیم شرکت‌کننده در لیگ برتر هستیم و برنامه سه ساله برای تیم تعریف کرده‌ایم. به این معنی که امسال با میانگین سنی ۲۰ سال و دو ماه جوان‌ترین و بومی‌ترین تیم حاضر در مسابقات هستیم. در سال اول به دنبال حفظ سهمیه حضور در لیگ برتر خواهیم بود. در سال دوم حضور در جمع هشت تیم برتر و در سال سوم حضور در جمع چهار تیم برتر رقابت‌ها را دنبال خواهیم کرد.
آذرباتری ارومیه در نخستین تقابل خود در لیگ برتر به مصاف فولاد سیرجان قهرمان فصل گذشته خواهد رفت. نفرزاده درخصوص این بازی گفت: از چند جهت بازی بسیار سختی پیش‌رو داریم. جدا از قهرمانی فولاد سیرجان درفصل گذشته لیگ، این تیم از سه ماه قبل تمرینات آماده‌سازی برای حضور در جام باشگاه‌های آسیا را آغاز کرد. سیرجان از چهار بازیکن کمکی از جمله علیرضا بهبودی، صابر کاظمی، شهروز همایون‌فر و آرمین تشکری هم در جام باشگاه‌های آسیا استفاده کرد و سایر بازیکنان این تیم هم تراز اول هستند. فولاد سیرجان تیم آماده و هماهنگی است که بازی‌های تدارکاتی خوبی هم پشت سرگذاشته و با قهرمانی در آسیا نشان داد که تیم قدرتمندی است. از همه مهم‌تر این که این تیم به بهترین شکل ممکن از امتیاز میزبانی در تهران هم استفاده خواهد کرد.
سرمربی آذرباتری ارومیه با اشاره به انجام واکسیناسیون سراسری در کشور، درباره شیوه برگزاری لیگ برتر به‌صورت رفت و برگشت تصریح کرد: با توجه به واکسینه شدن بیش از ۶۰ درصد جمعیت کشور، شرایط ایده‌آلی برای برگزاری مسابقات به‌صورت رفت و برگشت ایجاد شده است. ضمن این‌که در تمام دنیا مسابقات با حضور تماشاگران برگزار می‌شود. ما هم نباید از قافله عقب بمانیم. من فکر می‌کنم برگزاری لیگ به‌صورت رفت و برگشت بسیار مناسب بود تا تیم‌ها بتوانند در شهر‌های خود میزبان مسابقات باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->